SERVICE       VACATURES       

Open haarden

Een openhaard is een van de beste manieren om je leefruimte een extra wow-factor te geven. Je schept een sfeer van gezelligheid en warmte. Tover ook jouw woonkamer om naar de gezelligste ruimte in huis met een sfeervolle open haard.

Een sfeervol interieur met een open haard

Ben je op zoek naar de juiste haard voor jouw woonkamer? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Dankzij ons groot gamma aan verschillende open haarden hebben we zeker de haard die aan je wensen voldoet.

Dankzij de vele mogelijkheden heb je steeds de kans om te kiezen wat jij wil. Zo kan je samen met je gezin genieten van deze gezellige warmte op de koude dagen. Een unieke ervaring bij jou in je eigen woonkamer.

open haard met vlammen

Geniet van het mooiste vuurzicht en vlammenspel

Er gaat niks boven een echte haard. Zeker als je op zoek bent naar een open haard met een prachtig vlammenspel. Voor velen blijft een echte vlam veruit de beste manier om te kunnen genieten en verwarmen.

Krijg jij het ook warm als je denkt aan zo een open haard, dan is een hout haard of een open haard op gas de juiste keuze voor jou. Deze haarden geven een mooi vlammenspel en zijn bovendien erg geschikt om te verwarmen.

De verschillende soorten open haarden

Bij Bryneart kan je terecht voor elke kachel of haard waar je van droomt. Van klassieke tot moderne designs, alles is mogelijk. Laat je haard een toevoeging zijn aan je interieur zonder in te boeten op design.

Kies het type haard dat het beste past bij jou. We hebben verschillende mogelijkheden en een passende oplossing voor elke ruimte. Hieronder overlopen we de verschillende open haarden waaruit je bij ons kan kiezen.

Open haard met hout

De meest rustieke versie van een open haard is een hout haard. De mens gebruikt al eeuwenlang hout om zicht te verwarmen. Deze haarden zijn dan ook niet meer weg te denken uit vele woonkamers.

Met deze tijdloze oplossing als verwarming zorg je voor een authentiek en huiselijk gevoel. Een open haard op hout straalt van nature gezelligheid uit en heeft een prachtig vlammenspel.

Open haard op gas

Nog een erg populaire optie is de open haard op gas. Met een gashaard vervang je makkelijk de houthaard en bespaar je jezelf wat werk. Zeker een moderne gashaard is haast niet te onderscheiden van een rustieke open haard op hout.

Omdat je niet met hout werkt is er heel wat minder werk aan een gashaard. Dankzij de innovatieve technologie├źn binnen gashaarden kan je snel en eenvoudig verwarmen zonder in te boeten op enig ander vlak.

open haard met hout
Open haard op gas

Kies voor een betrouwbare partner bij het kiezen van je haard

Naast de typische open haard met hout en de gashaard zijn er nog heel wat meer opties. Als je zoekt naar een open haard dat gezelligheid in je woonkamer kan toveren dan heb je meer nodig dan enkel een verwarming.

Zodat de open haard zo goed mogelijk past in jouw interieur staan wij je bij voor het plaatsen en alle afwerking. Hierdoor kan je rekenen op een service op maat voor elke open haard dat bij ons wordt gekocht. Alle wensen kunnen we bekijken wanneer je een afspraak maakt en langskomt in onze toonzaal.

Maak een afspraak of kom langs in onze toonzaal

Heb je nog brandende vragen? Aarzel dan niet langer en neem contact op met onze experts. Wij helpen je graag verder met alle verzoeken en vragen.

Kom je graag langs in onze toonzaal, dan kan je eenvoudig online een afspraak maken. Wij maken je met veel plezier wegwijs in ons groot gamma aan open haarden en kachels en geven je een warm onthaal.

Of je nu op zoek bent naar een open haard, een gashaard of enig andere haard, wij helpen je met veel plezier verder.

brynaert haarden showroom

Bezoek onze showroom

Breng een bezoek aan onze toonzaal en ontdek alle haarden! Boek online jouw afspraak bij Brynaert Haarden Frank.

Ben je op zoek naar een elektrische haard om wat extra sfeer en gezelligheid te voorzien in je woonkamer? Een elektrische sfeerhaard of open haard is de perfecte sfeermaker in ieder woning.

Frank Brynaert is gespecialiseerd in haardconcepten voor ieder type ruimte. Maar gerust een afspraak om een bezoek te brengen aan onze showroom. Daar staan onze adviseurs klaar om al je vragen te beantwoorden en om je bij te staan met professioneel advies!

brynaert haarden showroom

Bezoek onze showroom

Boek online jouw afspraak bij Brynaert Haarden Frank.

Bij Frank Brynaert Haardconcepten is er geen seriewerk, enkel werk op maat. We zweren bij een persoonlijke aanpak voor elke klant en een opvolging van het haardproject van a tot z. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

Enkele van onze merken

m design gas en hout
Barbas gas en houthaarden
Kalfire gas en houthaarden