SERVICE       VACATURES       

Gashaarden

Verwarm je huis met een kwalitatieve gashaard. Creëer een knusse sfeer zonder in te boeten aan rendement. Dankzij innovatieve technieken te combineren met een origineel ontwerp kan jij genieten van een realistisch vlammenspel.

De voordelen van gashaarden

Een gashaard biedt veel voordelen. Zo kan je genieten van realistische vlammen zonder gesleur van houtblokken, pellets of kolen. De haard is ook veilig want je komt nooit rechtstreeks in contact met het vuur. Lees hier welke voordelen een gashaard nog te bieden heeft! 

gas haard

Gemakkelijk te bedienen

Zet je gashaard in werking via 1 druk op de knop. Kom je liever niet uit je comfortabele zetel? Bedien dan je gashaard via een app. Speel met intensiteit van de vlammen door meer of minder branders te activeren.

Realistische vlammen

Door gebruik te maken van innovatieve technieken is het vlammenspel van een gashaard bijna niet te onderscheiden van een echt houtvuur.

Als extra voordeel hoef je ook niet in de weer met houtblokken. Geen as, geen rook, geen vuil.

Veilig

Met een gashaard kom je nooit in contact met vuur. De haarden zijn ontwikkeld met de veel aandacht voor gebruiksveiligheid.

Weinig onderhoud

Je hebt heel weinig onderhoud aan een gaskachel. Maak regelmatig de ruiten schoon en vervang op tijd de batterijen.

Je kan eventueel opteren om jaarlijks een onderhoudsmonteur langs te laten komen voor een check-up.

gas

Types gashaarden

De vele mogelijkheden in design worden toegepast op het type haard dat jij wenst. Bespreek je designidee met onze experts. Zij zorgen ervoor dat jouw concept tot in de puntjes wordt uitgewerkt in een origineel ontwerp.

inbouw gashaard

Gashaard inbouw

Deze populaire gashaard wordt volledig ingebouwd in de wand. Dit type haard kan volledig aangepast worden naar jouw persoonlijke stijl. 

gas sfeerhaard

Vrijstaande gashaard

Dit sfeervol type haard kan makkelijk opgesteld worden op elke plaats in je woning. De pijp is steeds zichtbaar in de ruimte wat voor een gezellige en huiselijke sfeer zorgt.

driezijdige gas haard

Tunnelhaard, 2- of 3-zijdige haard

Hier ligt de aandacht op een zo goed mogelijk zicht op het vlammenspel. Hoe meer zijden van de haard open zijn, hoe beter je kan genieten van het vuurbeeld. Dit kan zowel bij een ingebouwde haard als bij een vrijstaand model gerealiseerd worden.

Veel gestelde vragen over gashaarden

Ben je niet vertrouwd met een gashaard? Bekijk hier de meest gestelde vragen over een gashaard.
Staat jouw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze experts.

Op welk soort gas branden gashaarden?

Een gaskachel gebruikt vaak aardgas als brandstof. Zoals het er nu naar uit ziet gaan huizen in de toekomst vaker gasloos worden. Een goed alternatief voor aardgas als brandstof is het gebruik van propaan.

Kies ik voor mijn gashaard best voor een open of een gesloten systeem?

Of je in jouw woonsituatie best kiest voor een open of gesloten systeem hangt volledig van jou af. Bespreek met onze deskundige wat voor jou de beste optie is.

  • Bij een gesloten verbrandingssysteem haalt de kachel de lucht van buiten de woning.
  • Bij een open systeem haalt de kachel de lucht vanuit de kamer waar de kachel geplaatst is.

 

brynaert haarden showroom

Bezoek onze showroom

Breng een bezoek aan onze toonzaal en ontdek alle haarden! Boek online jouw afspraak bij Brynaert Haarden Frank.

Ben je op zoek naar een elektrische haard om wat extra sfeer en gezelligheid te voorzien in je woonkamer? Een elektrische sfeerhaard of open haard is de perfecte sfeermaker in ieder woning.

Frank Brynaert is gespecialiseerd in haardconcepten voor ieder type ruimte. Maar gerust een afspraak om een bezoek te brengen aan onze showroom. Daar staan onze adviseurs klaar om al je vragen te beantwoorden en om je bij te staan met professioneel advies!

brynaert haarden showroom

Bezoek onze showroom

Boek online jouw afspraak bij Brynaert Haarden Frank.

Bij Frank Brynaert Haardconcepten is er geen seriewerk, enkel werk op maat. We zweren bij een persoonlijke aanpak voor elke klant en een opvolging van het haardproject van a tot z. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

Enkele van onze merken

belfires
m design gas en hout
Barbas gas en houthaarden
Kalfire gas en houthaarden