SERVICE       VACATURES       

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Voor onderhoud of herstellingen van uw haard verwijzen wij u graag door naar het service formulier dat u onderstaand kan raadplegen. Frank Brynaert beschikt over een eigen servicedienst. Gelieve het formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen en wij nemen spoedig contact met u op een een afspraak in te plannen. Opgelet: wij voeren geen service uit op haarden die niet door Frank Brynaert zijn geplaatst. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de contactgegevens van onze verschillende merken.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer 1 *

  Telefoonnummer 2

  Straat *

  Huisnummer *

  Postcode *

  Gemeente *

  Installatiedatum

  Factuurnummer *

  Merk

  Serienummer

  Type haard

  Probleem *

  Facturatie- en betalingsvoorwaarden:

  Een nazicht of service buiten garantie zal worden aangerekend aan volgende tarieven:

  • Werk + verplaatsing: €65/werkuur exclusief BTW, te rekenen vanaf vertrek uit Aaigem tot terugkomst in Aaigem, met een minimum van €65 excl. BTW.

  • Onderdelen volgens verbruik

  De factuur wordt verzonden per post of per e-mail naar de hierboven ingevuld adresgegevens, en zijn betaalbaar binnen de vervaldatum (15 dagen na factuurdatum).

  Bij laattijdige betaling zal een betalingsherinnering worden gestuuurd en wordt het factuurbedrag bij wijze van forfaitaire schadevergoeding met €50 verhoogd.

  Covid-19 maatregelen:

  Wij wensen de verspreiding van het virus zo snel en zo goed als mogelijk te helpen indijken. Hiervoor verzoeken wij u om ons tijdens de telefonische afspraak te melden of er binnen de woning iemand met ziekteverschijnselen/besmetting aanwezig is; de service zullen wij dan uitstellen naar een latere datum.

  Om spam te voorkomen vragen wij u om onderstaande code over te typen.
  captcha

  Door op verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden verwerkt conform de privacyverklaring.*