SERVICE       VACATURES       

Haarden Zottegem

Op zoek naar sfeervolle haarden in of nabij Zottegem? Zoek niet verder. Bij Brynaert Haarden hebben we de perfecte haard om jouw huis warm en gezellig te houden.

Waarom Brynaert Haarden nabij Zottegem?

Een haard kan zoveel meer zijn dan een warmtebron; het kan het hart van je huis zijn. Bij Brynaert Haarden, gelegen vlakbij Zottegem, begrijpen we dat. We bieden een breed scala aan haarden aan, van traditioneel tot modern, allemaal ontworpen om sfeer en warmte aan je huis toe te voegen.

haarden aalst

Diverse soorten haarden bij Brynaert Haarden nabij Zottegem

Bij Brynaert Haarden, niet ver van Zottegem, hebben we een uitgebreid aanbod aan houthaarden, gashaarden, biohaarden, elektrische haarden en inbouwhaarden.

Ongeacht het type haard dat je zoekt, bij Brynaert Haarden vind je het. We nodigen je uit om ons breed assortiment te ontdekken en de perfecte haard voor je huis te vinden.

brynaert haarden showroom

Bezoek onze showroom nabij Zottegem

Breng een bezoek aan onze toonzaal en ontdek alle haarden! Boek online jouw afspraak bij Brynaert Haarden Frank.

We nodigen je uit om onze showroom in Erpe-Mere te bezoeken, een kort ritje vanuit Zottegem. Daar kun je onze diverse haarden in het echt bekijken en onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken om onze showroom te bezoeken op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Ons adres is Halleweg 2 – 9420 Aaigem (Erpe-Mere).

Bij Brynaert Haarden dichtbij Zottegem hebben we de juiste haard voor elke behoefte en stijl.

Enkele van onze merken

pelletkachel-mcz
Logo flamelusion
Logo-BIO-O
Barbas gas en houthaarden