SERVICE       VACATURES       

Haarden Aalst

Zoek je naar sfeervolle haarden in of nabij Aalst? Zoek niet verder. Bij Brynaert Haarden hebben we de perfecte houthaard voor jouw woonkamer. Geniet op een koude winteravond van de unieke stralingswarmte en het rustgevende vlammenspel die onze houthaarden te bieden hebben.

Waarom Brynaert Haarden nabij Aalst?

Een verwarming op hout is een van de meest dankbare verwarmingsmethodes op de markt. Je ervaart een natuurlijke en authentieke ervaring die niet te evenaren is. Bij Brynaert Haarden, gelegen vlakbij Aalst, bieden we meer dan alleen sfeer en gezelligheid. Onze moderne houthaarden hebben een goed verbrandingsproces en zijn bovenal efficiƫnt.

haarden aalst

Soorten haarden bij Brynaert Haarden nabij Aalst

Bij Brynaert Haarden, dichtbij Aalst, vind je niet alleen houthaarden. We hebben ook een breed assortiment gashaarden die een schoon, gemakkelijk en betrouwbaar alternatief bieden.

Zoek je een milieuvriendelijke keuze? Overweeg dan een van onze biohaarden. Deze haarden zijn een uitstekende keuze voor wie een authentieke open haardervaring wil, maar met minder uitstoot.

We bieden ook elektrische haarden aan, een praktische keuze voor diegenen die het uiterlijk en het gevoel van een traditionele haard willen, maar zonder de noodzaak van een schoorsteen of een rookkanaal.

Voor een naadloze integratie in je interieur hebben we ook verschillende inbouwhaarden in ons assortiment. Van charmant landelijk tot modern of klassiek, je vindt het bij ons.

brynaert haarden showroom

Bezoek onze showroom

Breng een bezoek aan onze toonzaal en ontdek alle haarden! Boek online jouw afspraak bij Brynaert Haarden Frank.

Ben je op zoek naar een elektrische haard om wat extra sfeer en gezelligheid te voorzien in je woonkamer? Een elektrische sfeerhaard of open haard is de perfecte sfeermaker in ieder woning.

Frank Brynaert is gespecialiseerd in haardconcepten voor ieder type ruimte. Maar gerust een afspraak om een bezoek te brengen aan onze showroom. Daar staan onze adviseurs klaar om al je vragen te beantwoorden en om je bij te staan met professioneel advies!

Enkele van onze merken

m design gas en hout
Logo flamelusion
Logo-BIO-O
Barbas gas en houthaarden