SERVICE       VACATURES       FAQ

Haarden

Houthaarden, gashaarden, elektrische haarden, biohaarden of buitenhaarden. Bij Frank Brynaert is er voor elk wat wils. Ontdek de verschillende mogelijkheden, alle voordelen en onze verschillende leveranciers. Laat u inspireren door onze projecten en maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

HOUTHAARDEN

Het knetterende vuur en de dansende vlammen van onze houthaarden zijn het toppunt voor sfeer en gezelligheid. Door de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en technieken is uw houthaard efficiënt en milieuvriendelijk. Knisperend hout en de geur alsof je naast een écht kampvuur zit middenin je woning.

GASHAARDEN

Met een gashaard ben je steeds verzekerd van brandstof. Door het hoge rendement heb je veel invloed op het design van je gashaard. Van modern tot robuust. Er is voor ieder wat wilt. Door een enkele druk op de knop zet je de gashaard aan of uit. Gemak ten top!

BIOHAARDEN

Onze biohaarden, met écht vuur en zonder schouw zorgen voor een warme sfeer in iedere woning. Door de basis brandstof bio-ethanol wordt er geen rook of roet gevormd. Enorme mogelijkheden naar design en eenvoudig te onderhouden. Van ingebouwde haardbrander tot wandhangende modellen. 

ELEKTRISCHE HAARDEN

Door projectie zijn onze 100% elektrische haarden gebaseerd op echte vlammen. Qua inbouwwerk ben je niet meer gebonden aan rookkanalen, gasleidingen en andere voorzieningen zoals bij houthaarden of gashaarden. Een elektrische haardvuur geeft tal van mogelijkheden en wordt simpelweg aangesloten op de elektriciteit bij u thuis. Wenst u meer te weten te komen over onze elektrische haarden?

BUITENHAARDEN

Terrashaarden, tuinkachels en BBQ haarden zijn enkele van onze opties om comfort, gezelligheid en warmte te creëeren in uw eigen tuin of buitenruimte. Onze verschillende modellen in het assortiment werden ontworpen door vooruitstrevende leveranciers met oog voor duurzaamheid en technologie. Gecombineerd met het visuele aspect vindt u bij Frank Brynaert een uiteenlopend gamma aan buitenhaarden dat bij iedereen in de smaak valt.